Robin versus Amanda (idol)

Jag började kolla på 2011-års upplaga av idol. Oftast ser jag bara auditions sen orkar jag inte se mer och kollar kanske på finalen om jag inte har något bättre för mig. Iår började jag kolla på fredagsfinalerna eftersom jag ändå inte gjorde mycket annat pga att jag inte orkade och hade lust pga dieten. Efter ett tag tröttnade jag dock, då det i mitt tycke inte höll lika hög standard som jag trodde med tanke på hur lovande auditionsen var. Hade dock en uppfattning och det var att jag tyckte Amanda förstörde ALLA låtar hon tog sig för, även om hon gjorde dem till sin stil och det ska hon väl ha lite cred för iallafall. Robin hade inte visat sin fulla potential när jag slutade kolla, utan blev mest mobbad av Bard tyckte jag. När jag senare såg vilka finalisterna var, var jag förvånad även om jag var mer team Robin än Amanda. Jag var heltklart nyfiken på vinnarlåten och det var kanske därför jag kollade på näst sista avsnittet. Nej jag såg inte på finalen heller utan fick reda på vinnaren via aftonbladet eller nått sånt dagen efter. I mitt tycke vann Amanda för att hon gjorde vinnarlåten bättre och att Robin verkade en aning nervös av stundens allvar.

Nu då, Amanda släppte sitt album före jul. Jag står fast vid att hon förstört alla låtarna och jag förstår inte alls vad som var så bra med henne. Så får väl hoppas på hennes riktiga album, hon kanske kan vinna mig över. Jag njuter iallafall inte av att lyssna på hennes skiva, så bra är den inte. Robin släppte sin skiva igår, jag har lyssnat igenom den några gånger på spotify. Inte den heller kanske den bästa skivan men den är skön att lyssna på, vet inte om det är hans röst som är harmoniskt på ett annat sätt eller vad det är. Så jag gillar den bättre.

Men för att summera det hela så skulle jag inte lägga pengar på några av skivorna! Men jag föredrar Robins skiva framför Amandas. Så får se fram emot vad de gör i framtiden, med eget material... Ska väl inte hoppas för mycket då jag inte köpt någon idoldeltagares skiva.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0