Rehabilitering

God middag!
 
Jag kör på som vanligt med mina övningar som sjukgymnasten anvisat, 3 gånger om dagen. Tror nästan att det börjar ge mig träningsvärk men jag är inte säker. Kan även vara att jag numera kan röra mig mer än förr. Fördelen är att jag har mindre ont ju fler dagar som går och jag blir mindre stel också.
 
Nackdelen just nu är att alla tabletter jag måste ta resulterar i att jag har lite ont i magen. Inte så konstigt kanske när man får runt på 12 piller om dagen, utspridda men ändå. Har köpt lite blåbärssoppa så hoppas det hjälper lite iallafall. Annars är det bara att fortsätta en vecka till och börja trappa ner. Just nu äter jag nog mest pillren för att jag måste annars hade jag inte behövt, tror jag.
 
Var ute på en kort promenad när solen ändå var uppe. Kändes hur skönt som helst måste jag säga. Det är underbart att kunna röra sig igen utan att vara i konstant smärta! Nästan så att jag vill påstå att jag fått mitt liv tillbaka. Visst är inte hundra procent än men än sålänge känns allt toppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0