Uppe med tuppen

Var vaken väldigt tidigt idag, kan vara att både jag och Gabi somnade som två stockar före kl 23 igårkväll. Jäklar vad vi är trötta om kvällarna, jäkla pensionärer haha. Gabi jobbar hela dagarna och jag brukar träna så då blir man trött såklart. Tycker det är otroligt skönt då att jag inte har problem att somna längre. Förut kunde jag ligga vaken ett tag i sängen och bara fundera lite innan jag kunde släppa tankarna och somna. Nu går det ganska snabbt, vi lägger oss, ligger och pratar lite sen somnar vi.

Det påverkar mig inte heller speciellt mycket när Gabi ska upp vid 7-tiden på morgonen. Det är också skönt. Helst skulle jag visserligen vilja behöva gå upp samtidigt hahaha. Fortfarande inget samtal från KI. Ringer de inte under dagen så kommer jag ringa imorgon. Kan inte sitta och vänta hur länge som helst heller.

Snart ska jag iväg och hämta mormor i Knutby och så blir det en sväng till Thun´s. Få se om jag kan hitta trosor och strumpor som duger. Börjar bli kris här hahaha. Tråkigt att det är skitväder dock!

Bild på Domkyrkan när det var bättre väder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0