Helt värdelöst

Jag kunde ha spenderat dagen med mycket viktigare saker känner jag. Timmen som var "seminarium" var ett skämt även om det är bra att utbildningsansvarige vill ha våra synpunkter för att förbättra utbildningen men att lägga upp obligatorisk närvaro på det är töntigt! Föreläsningen sen var ännu värre. Om jag säger såhär, vad sas egentligen. Nästan så jag skulle gjort som Nina som satt och halvsov. Fick putta till henne två gånger då det lät som hon skulle börja snarka högt hahaha. Tur det finns internet i mobilen säger jag hehe. Sen fick jag säga hej då till Malin, vem vet när man träffar henne igen då jag flyttar från Örebro på fredag även om det inte är officiellt än när flytten blir till nya lägenheten. Men jag kommer ju försöka bjuda henne och Simon till Uppsala när jag kan. Sen hade jag och Lina sista lunchen i Teknikhuset och åt pastabuffé.

Det känns jävligt konstigt faktiskt att släppa den här delen av livet. Kommer i stort sätt bara tillbaka för redovisning av VFU rapporten 31 maj - 1 juni, sen är det examens middag den 1 juni och avslutningsceremoni 3 juni. Nästan så jag blir sentemental. Dock känns det inte lika illa den här gången med tanke på vilken separationsångest jag hade när socionomgänget skulle splittras. Jag känner att det inte finns mycket för mig kvar här nere nu så det ska bli skönt att komma hem.

Sen hade vi handledning angående VFU. Varpå det första handledaren säger är att han inte tänkte säga så mycket med än att fråga hur vi vill ha handledning och ifall vi hade några frågor. Finns inte så mycket frågor innan man börjat eller? Jaja nu har jag ett hem att ta tag i! fortfarande inget besked från Uppsalahem. Kanske ska ta och ringa idioterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0