Ordet är fritt

Som jag nämnt tidigare så skulle en insändare jag skrivit publiceras i Må bra tidningen. Jag har äntligen köpt tidningen så jag kunnat läsa insändaren och ja vad ska man säga. De har ju redigerat den rätt rejält. Det känns nästan som att åååh tyck synd om mig men nu är jag så jäkla stark blablabla. Asså min poäng kom inte med för fem öre, de gjorde sin egen poäng och tog med det som passade. Under rubriken "Jag lät inte mobbarna knäcka mig". Visst motivation till andra och ingen annan som läser det vet ju vem jag är så. Å andra sidan vet jag att många som känner mig och läser bloggen vet sanningen och ni kommer antagligen skratta lika gott som jag. Kan ju iaf tacka för den fina och användbara goodiebagen som jag fick, den var toppen så skit samma vad de skrivit om det kanske peppar någon annan. Men för att bevisa skillnaden så har jag tagit en bild av det som skrevs i tidningen och det jag faktiskt skrivit till tidningen. Ja ni kan ju jämföra själva =)



Här är en prinscreen av mitt mail.

Svårt att se kanske så kopierar texten här:
Jag är snart 24 år. Jag har alltid varit kraftigt byggt men började lägga på mig onödigt massa vikt, något som grundades i väldigt svår mobbing i grundskolan.
Allt började nog när jag var 9 år och min morfar hastigt gick bort, vi var väldigt nära och jag blev ett lätt byte pga att jag redan mådde så dåligt.
Mitt självförtroende var i botten och jag ville inte leva längre. Allt blev bättre när jag fick byta skola på gymnasiet, fick nya kompisar och fick möjligheten att bearbeta allt som hänt.
Det har tagit sin tid och idag mår jag bättre än någonsin. Med det har jag även på 9 veckor lyckats tappa 17 kg. Jag har aldrig vägt så lite och mått så bra som nu. Vilket känns perfekt till mig universitetsexamen i sommar. Med det vill jag säga till alla där ute som mår dåligt att aldrig ge upp, allt tar sin tid men finns viljan finns en väg. Man orkar bara inte göra allt på en gång.

Tack för en underbar tidning!

Mvh Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0