The studio

De ringde till mamma igår och erbjöd henne att ta med upp till 4 vänner och fota sig av en professionell fotograf. Mamma ville inte men lyckades på något sätt lura in mormor i det som tvingade mig. Så imorgon ska jag fotograferas. Det är inte riktigt så som det låter eftersom man måste ta med sig 3 ombyten med smycken och annat. Hur ska jag lyckas välja ut 3 outfits? På plats kommer de att styla en så det får man. Detta är gratis tydligen.

Men sen förstod jag varför. Det är inget tvång att köpa bilder såklart men ska man gå igenom det hela och så vill man väl ha någon bild med sig hem? Ja precis. Där kommer kruxet, arbetslös och fredag innan löning på måndag = lite pengar. Vilket jag har iallafall. Kanske kan få mormor att hjälpa lite men det är ju svindyrt.

Skickade ett email angående vad bilder kostar och fick detta till svar:
Hej Emma!
Väljer man att köpa de digitala bilderna kostar dessa från 395:- och nedåt ju fler man köper. Köper man till exempel ett paket på 10 bilder kostar dessa i stället 179:- st o.s.v. Observera att priserna gäller per person.

Alltså 1 bild kostar ca 400 kr. Vill man köpa 10 st så kostar det 179 kr x 10 = 1790 kr.

Småpotatis! Billigare att be någon annan fota en. Som min nya header tex. den tog Gabi när hon var här på besök och vi var ute och kollade in Uppsala.

Jaja få se hur det blir med bilder, synd att de var så dyra. Annars får jag väl njuta av fotograferingen och se hur bilderna blir. Finns ingen garanti för att jag gillar dem iaf ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0