Moderna fondvalet

De ringde mig nyss. Snubben som ringde pratade så fort att jag fatta först inte vart han ringde infrån mer än att det handlade om pensionsparande. Så han babblade på om diverse fonder och procent hit och dit (jag fattar fortfarande nada). Så säger han att för 600 kr i månaden förs mitt sparande över till dem och jag kan själv med en inloggning kolla hur det ligger till med mina pengar och om jag vill uppgradera till bättre fond (jag fattar fortfarande ingenting). Det låter väl bra säger han sen, och ska vi spela in då så kommer papper hem till dig. Du är inte tvingad till något, du kan säga ifrån via telefon, sms eller email inom 14 dagar om du inte vill. På dag 15 aktiveras du hos oss. Grejen är att de skickade en folder med information typ.

Jag undrade och jag kunde få fundera på saken eftersom jag tänkt gå igenom fondsparande och sånt med farfar senare när jag fått ett jobb. Jovisst säger han, jag kan ringa tillbaka om nån timme. Under tiden kan du ringa farfar och ge honom adressen till våran hemsida där kan han gå in och kolla. Foldern med information kostar dock ca 300 kr att ladda ner för att man ska bli medlem via säljare.

Jasså säljare, där trillade paletten ner!!! Hur kan det vara gratis att skicka hem skiten och sen kasta den? Nej det där går jag inte på alltså! Sen ska man betala 600 spänn för deras tjänst som är att gå in på internet och se hur det ligger till ev. ändra. Som en bekant sa, det kan man göra gratis på annat håll.

Dessutom verkade inte mina ord med att jag var arbetslös ringa någon klocka. Kan ju inte betala för en tjänst jag inte har råd att betala för från början. Nej jag anser att det inte är värt 600 kr / året. Jag pratat med farfar sedan instället.

Säljaren ska allt för höra när han ringer upp mig igen. ÄR så trött på säljare som BARA vill sälja sitt skit. Kanske kan ge honom tipset att snacka lite långsammare om folk ska fatta vad han vill sälja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0