Bakis

Vettesjutton vad som hände igår eg. Jag har aldrig perspektiv på tiden men igår var det värre än vanligt. Fick precis reda på att kl var lite i 01 innan vi ens kom inte på krogen. Så betalade liksom 120 spänn för typ 1 timme. Känns ju värt, nej inte med tanke på att jag återigen inte fick dansa av mig det jag druckit utan blev bjuden på en drink dessutom.

Kanske förklarar att jag idag mår som jag gör. Jag har mått smådåligt. Dels pga att jag är hungrig men också pga att jag är dålig i magen. Har sprungit på toa och gjort nr 2 säkert 5-6 gånger redan. Jag vet lite too much info kanske man så är det. Magen är inte pigg. Har iaf lyckats få i mig lite glass och massa vatten. Vilket till att börja med gjorde att jag mådde ännu mer illa men nu i kombo med att jag nu kollar på GP2 så har jag blivit distraherad från illamåendet och det känns nu ok.

Ska väl lägga mig och försöka sova en stund till snart då det kanske slutat snurra för mig när jag ligger ner. Det är inte roligt! Men summan av kademumman så var det väldigt trevligt igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0