Tråkigt...

Insåg precis något tråkigt. Eller rättare sagt, jag började tänka på det efter att ha pratat med Karin i köket. Hon berättade att hon fått en 1:a i bågen och flyttar i början av juni. Vilket lämnar mig kvar med grabbarna i höst. Jag är såklart glad för hennes skull och jag förstår precis varför hon vill ha eget. Jag vill också påpeka att jag inte tycker illa om någon i min korridor även om vissa är i konstigaste laget. Men det har varit dålig balans i denna korridor några månader nu och det märks varför man helst ska bo 50/50 män och kvinnor.

Luis (vår kines) åker tillbaka hem efter 2 år i Sverige också. Kommer bli tråkigt även om vi kanske inte är så tighta. Men han är faktiskt inte som andra kineser. Det betyder alltså att vi får minst 2 st nya i höst. En ny utbytesstudent och så nån för Karin som jag hoppas är en tjej.

Hursomhelst är det alltid tråkigt när någon flyttar. Är ju som ens lilla familj på något sätt. Så tycker iaf jag. Känns också som att jag får färre personer kvar att prata med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0