Fredag

Det känns helt knäppt att det är fredag igen. Jag har smått ångest över att jag ska vara hos tandläkarn om 1,5 timme. Usch jag hatar det verkligen. Men men är bara att pallra sig dit och se glad ut och hoppas på att allt är som det ska.

Angående solduschen så förblir jag skeptisk. Visst har jag fått färg det är inte det, snarare att det är så ojämnt. Mitt ansikte och mina händer och armar jag fått jätte mycket färg, kanske inte lite mycket som benen, magen och bröstet även fast jag försökte så jag skulle få mer färg där. Ryggen vet jag inte riktigt med eftersom det är svårare att komma åt och dra ut färgen där så är det lite ljusare. På tal om händer förresten så har mina händer fått jätte mycket färg. Nästan så man undrar om jag blivit bränd på riktigt. Aja som sagt var första gången testa på, tar väl ett tag innan man fattar. Men som sagt jag förblir skeptisk, det finns inga genvägar till en snygg bränna bara olika bra snabba lösningar. Positivt är väl att det blev jämnare än om man ska kladda med brun utan sol.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Aldrig provat soldusch men hört att det ska vara bra vart körde du ngnstans?



Brun utan sol finns väldigt bra, men det krävs rätt brun utan sol och träning. Sen skulle jag tro att det är det billigaste alternativet.

2010-03-05 @ 09:24:20
URL: http://www.emiliavilen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0