Busy busy

Det är helt galet vad mycket man kan få gjort på en dag ibland när man andra dagar inte får något gjort. Har varit uppe sen halv 7 idag. Först blev det Formel 1 träning, för att sedan packa de sista sakerna och dra till bussen. Fick snabbt besök av Evelina också.

Verkar vara en sån dag då massor händer för övrigt. Då menar jag både roliga och tråkiga saker för andra människor och inte jag själv. På bussen ner på stan tex satt en liten tjej och bedömde min bagväska och konstaterade att jag spelade fotboll och att jag hade fotbollskläder där i men problemet var väl att enligt henne var det bara pojkar som spelade fotboll så hon frågade sin pappa om jag inte visste det haha. Sen på tåget så hade de extra kontrollanter idag, fick visa min biljett två gånger och även mitt mecenatkort för att visa att jag var student, det var första gången. Var en kille där med som jag tror var rätt för tjejer för han höll på krypa ur skinnet när jag satte mig mitt emot honom och sen kom det två döva tjejer och satte sig brevid oss. Det hela resulterade i att han bytte plats innan Arboga som är första stoppet efter Örebro. Var också en annan kille som hade ryslig otur då han sov när kontrollanten gick förbi första gången och andra gången fick han böta 500 spänn eftersom han är skyldig att hålla utkik efter avgång.

Allt gick fin fint och jag var hemma i tid. Hann släng i mig lite mat sen drog jag och mamma ut på ärenden. Eller som mamma uttryckte det i telefon, hon var ute och rastade mig. Vi var på Chilli, asså snacka om att de har skit fina saker där, hade jag mer pengar hade jag nog shoppat massor men fick nöja mig med en skitskön pläd. Sen drog vi till Media Markt som öppnade igår och det var typ kaos och trafikstockning i alla Uppsalas rondeller. Folk har så kort stubin och gör korkade saker i trafiken istället för att vänta. Jag satt där i skönans ro i ca 20 min innan vi kom fram och jag gjorde världens snyggast parkering. Det var inte mycket utrymme kan jag säga. Men mormors bil är fortfarande hel och utan en enda repa.

Nu sitter jag hos pappa. Vi ska äta lite kycklingwok och se på Så ska det låta tillsammans. Så ser ut att bli en pappa helg. Skönt!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Om 7 år kommer du också att ha kort stubin ;-)

2010-03-26 @ 19:21:53
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0