3,5 timme senare...

... och jag har inte åstadkommit ett dugg faktiskt. Vart har tiden tagit vägen? Har visserligen suttit och rensat bort massa skit från min dator. Man har mycket skit kan jag säga men flera timmar?! Vad hände med min promenad liksom? Får väl ta den nu!

Tror för övrigt att jag är smått paranoid. Ringde på min dörr för nån timme sen och har inte jag bestämt med någon som ska komma hit öppnar inte jag. Mena det kan ju vara raditjänst haha. Gillar dom inte alls, fulingar! Vill ju inte få skit för korrens tv! Men den här gången fortsatte det ringa på dörren och jag blev ju smått nyfiken så jag går ut i korridoren och så låter det som att Markus (min granne) pratar i trapphuset men dörren till hans rum är öppen och vad ser man, nycklarna sitter i dörren. Då gick det upp för mig att det var Markus som ringde på haha. Så vågade jag faktiskt gå och öppna!

Undra om jag ska gå och köpa mig något gott idag. Mena det är lördag och jag har faktiskt gjort en deal med mig själv att på lördagar BARA får jag äta lite godis och nu har det gått en vecka och jag har varit superduktig och hållt mig till dieten. Så promenat till Willys och tillbaka låter väl inte helt fel? Måste käka först dock, är dags för ännu en shake annars blir det helt fel i tiderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0