Är sååå trött

Tror inte att jag varit såhär trött på länge. Sov inte så bra, var uppe tidigt och hela dagen på universitetet. Kan lova att man är trött i skallen efter en heldag med LAS och andra grejer i arbetsrätten. Känns som att min skalle ska explodera av all information vi fått idag. Känner att jag inte alls kan ta in mer. Okej inge huvudvärk men den känns fullt. Så nu får huve vila resten av kvällen. Få se vad jag kan roa mig själv med. Någon som vet om det går något bra på tv ikväll eller om man ska sitta och ruttna bort som vanligt?

Har svårt att bestämma mig för om jag är hungrig eller inte. Klockan är inte mycket så kan inte äta nu iaf, bara att hålla ut!

Juste jag måste packa också. Åker hem till Uppsala direkt efter föreläsningen imorron. Verkar som att vi slutar tidigare och då hinner jag med ett tidigare tåg. Det vore sååå skönt annars är jag hemma efter 19.

Kommentarer
Postat av: emilia

Jag vet... men jobbigt kommer det att bli.. men det är under en begränsad tid. Sedan kommer saker bli lite lugnare...

2010-01-26 @ 19:51:32
Postat av: Sandra

hehe ja jag vet men jag kör regeln om du inte har ont i halsen så kan du träna;-) Har alltid tränat fotboll och innabandy när jag varit förskyld men hade en dålig dag idag eller nått;-)

2010-01-26 @ 21:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0