Borde ta tag i mitt liv

På torsdag eller fredag (beroende på när pappas bil blir klar på torsdan) så åker jag ner till Örebro med massa grejer. Har som sagt en hel del som jag inte använt och inte kommer att använda. Planen är iaf att åka hem med alla saker som inte behövs med till Cypern. Eftersom 3 dagar efter vi kommer hem så börjar nya terminen, även fast jag har haft min första föreläsning på tisdan så lär det bli omgående flytt tillbaka till Örebro på söndan.

Så jag borde ta tag i mitt liv och börja packa grejer, planera eller något. Men känner inte att jag har lust med det idag faktiskt. Även fast jag är uttråkad så har jag noll motivation att börja. Kort och gott kan man säga att jag borde planera vad jag vill ha med mig till Cypern och resten ska packas. Man kan ju tycka att packa för en vecka i sol och värme inte ska vara så svårt men packa är ett helt företag för mig då jag alltid blir paraniod och tror jag missat något.

I vilket fall som helst ska jag träffa Anna, Emelie och Emilia på stan imorgon och prata lite Cypern-grejer. Är ju onödigt om alla har med sig samma saker. Sen finns det en lista som måste göras på grejer som jag måste komma ihåg att ta med mig från Örebro också.

Jaja morgondagens problem eller senare ikväll åtminstone. Är jag hungrig tro?

Kommentarer
Postat av: emilia

skriv packningslista lösningen på alla problem(eller iaf packningsproblem)

2010-08-09 @ 18:18:08
Postat av: Anonym

Garantin täcker ju inte åsknedslag, den täcker ju bara tekniska problem som uppstår utan yttre påverkan. Men tur vi har en reaparatör i släkten ;-)

2010-08-09 @ 18:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0