EU-val, kalas och sport

EU-val idag. Jag ska faktiskt inte vara delaktig i och med att jag glömde mitt röstkort i Örebro. Eller råkade jag slänga det kanske? Sak samma, hade iaf ingen aning om vad jag ska rösta på. Rösta fel eller inte rösta alls! Inte alls i mitt fall.

Har också varit kalas hos pappa idag. Han fyllde ju 45 år i torsdags. Blev en chock för alla med mig tatuering. Var ju bara min faster och hennes man som visst om den. Farmor fick typ panik för hon hatar ödlor haha. Köpte en ljudbok i brist på annat men det är så svårt att hitta bra presenter. Speciellt med en väldigt begränsad budget.

Har också kollat på Formel 1 racet som var idag. Jävla Button verkar vinna alla race i år. Skit tråkigt!
Sen blev det så klart matchen mellan Söderling och Federer. Men tyvärr tog det tvärstopp för Söderling som gjort så bra ifrån sig. Men jag tycker att han ska vara stolt med sin insats. Han kom ändå till final och Federer är ändå en av de bästa. Jag tycker det är bra att han försökte hela vägen och gav inte upp i första taget. Grattis och bra kämpat!

Kan man få jetlag av en 2 timmars resa? Jag tror jag har det iaf efter att ha åkte hem från Örebro igår. Som Emelie sa, känns lite som man varit på en fest-resa och är på väg hem. Jaa kan bara hålla med. 1 års fest är nu över, hem och ladda batterierna så vi är redo i höst igen =D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0