Vill ha ny mobil!

Har suttit nu på kvällen i brist på annat och dregglat efter en ny mobil. Börjar faktiskt bli trött på de jag har. Den äldsta (Nokia 6233) av dem älskar jag fortfarande och använder typ mest?! Kanske för att jag tycker mediaspelaren är bättre och varför ha en iphod eller mp3 när man kan ha allt i mobilen? Jag och den nyare (Nokia 6220) klickade inte riktigt. Media spelaren var inge bra och vissa funktioner från min gamla saknar jag som tex att radera fler sms än ett åt gången. Tänk dig själv om man har 700 st att radera?!

Denna har jag iaf trånat efter ett tag: Samsung I8000 Omnia II
Fick dock inse ganska snabbt att jag är student och inte har massa pengar att lägga ut men samtidigt varför lägga ut massa pengar på något jag redan har? Detta är en surfmobil och en med stor display så man kan kolla på film. Det har ju jag min lilla laptop till. Så helt onödigt.



Jag vänder istället blicken till denna: Samsung Jet S8000
Den har det jag behöver och är inte alldeles för fancy. De ser ju nästan likadana ut dessutom. Kanske kan göra en liten deal men min bror så han kanske köpa min nyagamla (6220) för en billig slant. Eller Emelie kanske är trött på sin 3310 nu?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0