Universitetshelvete!!

Vet inte om jag ska skratta, gråta eller bryta ihop faktiskt. Med detta hektiska schema som vi har den här delkursen med föreläsningar, handledningar, SPSS lektioner, examinationsuppgifter och b-uppsats skrivande finns inte tid för missöden. Den här veckan har vi varit med om två och det är bara onsdag. Ena var kanske vårat eget fel men det gick att lösa men vi var ändå med i fas med schemat.

Idag är vi dock inte det efter att SPSS i datasalen där vi satt inte var förnyat. Vi har alltså suttit och kodat in våra enkäter i 2 timmar för att sedan inte kunna spara något av det. Hur kan 3 av 4 datasalar ha ett program som de inte uppdaterar så man kan använda? Och varför blir vi inte informerade om det? Den enda datasal där det funkar har de lektion mellan 9-16 varje dag.

Hur tänker universitetet? Kan ju inte bara vara vi som har det här problemet? Det är ju flera utbildningar och flera klasser som skriver uppsatser samtidigt. Hur kan de ha EN datasal där man kan koda in enkäter som man MÅSTE ha med i uppsatsen. Varför inte boka den salen och säga nu kan ni koda in era enkäter idag eller i alla fall informera från början att det bara finns en datasal att göra det i. Alltså måste man sitta efter klockan 16.

Jag är så förbannad just nu att jag inte vet vad jag ska göra med mig själv. Förbannad på administrationen på universitetet. Jag förstår inte hur de planerar, vi är inte övermänniskor direkt! Sen kan lärarna komma och säga att de har så mycket att göra att de inte ens kan rätta tentor eller uppgifter i tid. Det är tamefan okej!

Man kan bara göra det bästa av situationen ja men man blir så himla trött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0