Plugg och mys

Tror faktiskt att jag varvar plugga och mys just nu. Eller idag blev det inte så mycket plugg, vi fikade istället. Lina hade gjort pepparkakor och hade julmust och choklad med sig till universitetet idag. Mycket mysigt.
Såhär kan det för övrigt se ut när vi pluggar (vi sätter trender):
  

Efter det hade vi handledning på b-uppsatsen. Så nu är det bara att köra på med enkätutdelning på måndag och förhoppningsvis intervjuer också. Då får man lite mer att arbete med sen dvs kodning och sammanfattning. För att därefter ta nästa steg i skrivandet.

Kom för övrigt hem från en trevlig kväll med lussekatt bak och glögg hos Jennie. Var mycket mysigt. Och med mamma Lina i spetsen går det som en dans. Blev jätte goda bullar och massa skit snack. Juste vi ställde upp och klädde Jennies gran och blev kanon. (Första blev dock lite mörka eftersom Jennie dränkte dem med ägg)

Imorron ska jag ta mig ner på stan och kolla på lite julklappar. Jag skulle vilja köpa så många och till så många men som student har man faktiskt inte de pengarna och jag tycker det är jätte tråkigt. Funderar för övrigt att ställa upp min lilla julgran på sönda.

Nu ska jag nog hoppa i säng faktiskt! God natt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0