Storshopping på IKEA

Kan ju säga att gårdagen var minst sagt busy. Först var det årets första F1-race kl 07 på morgonen. Efter det var det dags att tvätta lite, hade inte så mycket tvätt men ändå lika bra att få det gjort faktiskt. Sen åkte jag och Gabi till vår rådgivare i dieten. Hon är så jäkla rolig och trevlig. Vi blev kvar det nästan 1 timme och snackade innan vi åkte vidare mot IKEA.

Där var det bara till att prova soffor för hela slanten, eller ja vi visste väl ungefär vad vi letade efter. Man vill inte betala hur mycket som helst för en soffa direkt. Sen blev det även lite annat smått och gott som vanligt. Inte för min del men för Gabi, hon shoppade på och jag köpte ingenting. Sköna var också att hon fick soffan hemlevererad direkt samma kväll nån timme efter! Kanon!

Typ såhär såg Gabis berg med varor ut haha.

Kvällen tillbringades sen med att sätta upp lampa i hennes vardagsrum (det fick pappa göra haha), bygga ihop "soffbord" och bygga ihop soffan. Nog för att jag gillar att bygga ihop IKEA-möbler men soffan är nog det värsta jag gjort! hahaha. Så nu har jag och Gabi tillsammans byggt ihop typ alla möbler hon äger utom sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0