Trött och sliten

Jäklar vilken helg detta har varit. Känns som om jag inte har haft en lugn stund. Vaddå återhämtning på helgen. Känner att det kommer bli en tuff första vecka på praktiken. Jag ser fram emot den massor men med tanke på denna helg plus en förkylning som ligger och gror kan det bli tungt.

Fredags hade jag fullt upp med att hjälpa pappa med bilen på verkstaden, köra till och från. Var i stort sätt borta hela dagen efter en tidig morgon. På kvällen var Anna och Emilia här, de åkte ganska sent. Sen lördag igen tidig morgon, storstädning hemma och ut på landet. Var hemma halv 2 kanske inatt. Vaknade 7 för att se på racing på tv, somnade en liten stund igen för att sedan se på racing kl halv 10. Just nu håller jag på att tvätta. Ska röja lite grejer så att det blir lättare att få ut sängen. Så om ett tag blir det till att åka till Jysk och fixa ny säng. Vet inte hur lång tid det tar och så. Efter det blir det våfflor med pappa.

Känner att det blir sängen tidigt idag, har lite att fixa med ikväll men sen up tidigt imorgon. Kommer uppskatta helgerna framöver känner jag =). Nu ska jag greja lite innan det är dags att höra med pappa hur långt han kommit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0