Vet ni att...

Vet ni att jag är så grymt ointresserad av allt som har med politik att göra, att jag inte vet hur jag ska rösta i sommar?

Det är faktiskt helt sant. Jag hatar allt som har med det här valet att göra. Mena det krämar bara på med massa löften för att få folk att välja deras parti istället. Det känns som att allt handlar om att sno medlemmar från andra. Vad sägs om att stå för det ni säger och faktiskt göra det som sägs också. Inte oj i slutet av perioden när det är dags att välja igen för att visa, "kolla nu gör vi det här, bra va?" Nej jag tycker bara att det är tomma ord för det mesta.

I och för sig kan jag inte säga att jag bryr mig alltför mycket om att föra någon djupanalys i deras snack. Tänker mest jaja whatever gör som ni vill. Det är ju så att i slutändan är det ju de som bestämmer om svenska folken väljer dem.

Så hur ska då jag rösta? Jag ser ju själv att jag borde rösta, ungefär som att det borde vara varje svensks skyldighet att rösta. Men är man inte intresserad och vet ingenting hur gör man? Skulle jag tex säga att nej jag röstar blankt blir folk upprörda och säger så kan du inte göra! Nehe men okej jag blundar och pekar så får jag se vem jag röstar på eller okej jag väljer väl tex miljöpartiet bara för att. Är personen man pratar med då "tillhörande" annat parti får man ofta nej nej dom kan du inte första på för att... och så får man flera anledningar till varför och varför inte.

Så jag är fortfarande kluven till hur jag ska rösta, helst hade jag nog inte velat vara svenska medborgare alls just då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0