Jobb och flytt

Denna dag har varit minst sagt strulig. Började på riktigt bra, var på gott humör tills jag skulle cykla till jobbet. Hann några meter innan kedjan hoppade av och det var bara att ta cykeln och gå hem igen. Kunde nämligen inte fixa det just då. Så bussen ner på stan med mammas busskort. Halvvägs inser jag att jag glömt mitt passerkort hemma. Så Kennet var snäll nog att möta upp mig på stan med det. Sen var det bara att jobba på med uppsatsen som ska in senare. Har kommit riktigt långt med den så känns riktigt bra.

Vid halv 4 efter en fika med Johan på jobbet så drog jag till forex och växlade pengar och sen till Swesafe och hämtade mina nycklar till hemmet. Fick reda på att de måste byta lås i min dörr eftersom förra hyresgästen tappat bort 2 av 4 nycklar! Så var jag ner dit och kollade lite, försökte planera för hur jag vill ha det. Hem snabbt och käkade innan jag drog till pappa för att lasta in alla prylar från hans källare i kärran å så till lägenheten och packade upp allt. Jag tror det blir bra! Kanske inte finaste lägenheten men är ju bara för en kort tidsperiod så det duger. Efter det blev det en sväng till Biltema för inhandlande av mopp-set och städmedel. Resten av flyttlasset ska hämtas i Örebro på söndag.

Nu är jag helst slut måste jag säga. Imorgon kommer det vara fullt upp också. MÅSTE tvätta på dan, ner till lägenheten och packa upp det som går sen till IKEA och Ö&B och så packa och planera för Amsterdam.

Är man busy eller är man busy?


Kommentarer
Postat av: Jens

Vem är Kenneth? Din sambo eller?

2011-05-11 @ 10:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0