Superduper dag!!

Nu kanske ni undrar hur presentationen gick? Skitbra kan jag bara säga. Var lite jobbigt att sitta och vänta på att bli nerkallad till konferenslokalen. Men kände mig väldigt lugn men blir alltid lite nervös när jag börjar tala men sen släpper det. Det var säkert 20+ personer, med andra ord inte bara personalchefer utan personalstrateger också. Men jag gick igenom min powerpoint och lät dem fråga om de ville fråga något och så hade vi lite tid för reflektion efter arbetet då cheferna diskuterade hur detta ska användas. De tyckte iaf att det var jättebra gjort och alla var överrens om att det kommer vara mycket användbart.

Blev lite generad när jag fick massa applåder efter presentationen. Tror det hör ihop med att jag definitivt inte är van med att folk uppskattar det jag gör, känns det som. Men jag kan också vara väldigt dålig på att ta emot beröm och annat. Men jag har gjort ett väldigt bra arbete och jag är jävligt stolt.

När jag pratade med personaldirektören sen så sa hon att hon hade gett mig ett jobb om det fanns en tjänst ledigt. (typiskt men jag vet ju nu var de har att arbeta med). Men hon ser gärna att jag kommer tillbaka vilket innebär att om de får en tjänst ledig så kommer de att höra av sig. Musik i mina öron kan jag säga. Om inte annat är det till att börja med även en referens som är guld värd!

Sen hittade jag en mycket trevlig överraskning på mitt skrivbord när jag kom imorse, PRESENTER!! Det var en stor handduk, förkläde och lite annat smått och gott till hemmet. De visste ju att jag precis flyttat så det var verkligen toppen. Dessutom väger dessa ord i kortet som låg ovanpå väldigt mycket!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0