Bloggar dåligt

Jag jobbar och jag jobbar. Tänker inte så mycket på bloggen just nu eftersom jag har fullt upp. Efter imorgon har jag bara 1 vecka kvar innan semestern så då kommer det bli bättre. Har visserligen några inlägg på lager att lägga upp som jag inte hunnit skriva om så ska försöka uppdatera lite flitigare under helgen. So hang in there!

Eftersom jag typ är ensam personalare och det inte är så mycket sånna ärenden på jobbet just nu är jag på diariet och hjälper till med posthantering vilket innefattar allt egentligen från det att den kommer in tills det går ut. Det är även massa registrering av ärenden och handlingar som konstant passerar diariet. Men jag tycker det är roligt att få en helhelt och ta del av kedjan om man kan kalla det så. Inte bara lära mig en sak utan att jag själv får en förståelse för helheten. Det gillar jag. Lär mig nya saker varje dag och det tycker jag är väldigt kul.

Jag trivs som fisken i vattnet. Elisabet sa även till mig idag att hon hoppas jag får vara kvar, då hon tycker jag gör ett mycket bra jobb! Det är alltid kul att höra! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0