Purina ONE Adult

Jag är en av 500 personer som just nu testar Purina ONE Adult via Smartson. Det är en 3-veckorsutmaning där det är tänkt att man ska se en positiv skillnad på sin katt. Under dessa 3 veckor är det alltså bara torrfoder som gäller.

 
Vi har fått ett "hälsokort" där vi gör en bedömning av katten när vi börjar och så efter 3 veckor som en utvärdering. Hälsokortet består av 8 stycken frågor har ringat in mina svar.
 
 
Jag har nu gett min katt bara torrfoder denna vecka. I vanliga fall får hon även lite burkmat på kvällen men torrfodret har alltid varit huvudfodret, har tidigare köpt Perfect fit in-home. Första dagarna ville hon fortfarande ha blötfoder på kvällen men nu har hon "accepterat" läget. Bara att köra vidare.

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Så söt kisse <3 Hoppas ni får en fin helg :)

2014-10-10 @ 15:28:03
URL: http://oslofru.com/
Postat av: Catlover

Vad hände med lillmissen?

Svar: Funkade tyvärr inte ihop med stora, som verkar vara mer traumatiserad än jag trott från ägaren jag tog över henne från. Ingen av dem mådde bra så tog beslutet att det inte funkade. Eftersom jag fick lillen av en kompis så fick han komma hem till landet igen och mår jättebra. Så det är skönt! :-)
Emma

2014-10-13 @ 10:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0