Byebye fransar

Fick testa på fransförlängning i februari och har fortsatt tills nu. Men efter mycket grubblande har jag bestämt mig för att sluta och ta bort dem helt.
 
Största anledningen till mitt beslut är att jag tycker att jag skulle behöva gå minst var tredje vecka för att fixa till dem. Det blir inte så ekonomiskt och det är heller inte pengar jag vill lägga på att fixa fransar när det finns så mycket annat jag vill ha. Jag tänkte skriva behöver men det enda jag behöver är mat, annars klarar jag mig.
 
Skulle jag göra en lista på allt jag vill ha skulle den bli väldigt lång. Så jag säger bara att det finns annat att lägga pengarna på.
 
På plussidan är att det varit grymt skönt att inte behöva sminka sig eller lägga tid på att tvätta bort mascaran samt att det varit kul att ha riktigt långa fransar.
 
Men som sagt, det ekonomiska talar emot det hela. Tänker på dem som lägger närmast en förmögenhet på det. Jag har ändå fått bra rabatt eftersom min moster gör fransarna.
 
Känns väldigt tomt just nu, fransarna känns jättekorta men jag är ändå nöjd med mitt beslut. Äntligen kan jag dessutom gnugga mig i ögonen utan att fransar flyger all världens väg ;-).
 
Det har iallafall varit grymt kul att få prova men jag har insett att det inte riktigt är min grej. Saknar att få ha på mig mascara och kunna ha på extra mycket när det vankas festligheter. I ärlighetens namn, hur lång tid tar det att ha på mascara eg? Max 5 minuter och så jäkla lite tid har jag inte på morgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0