Grattis alla studenter!

Känns som igår jag hade min egen Student, även om upplevelsen är lite luddig pga blandningen av lättnad, eufori och alkohol. Troligtvis mest det sistnämda. Det kanske tydligaste exemplet på det är att min bror nån dag efter studenten frågade om jag var full när han var på min skola (alltså när vi sprang ut). Jodå, visst var jag lite berusad men det var inte svårt på den tiden eftersom det fortfarande inte är svårt. En 3,5:a öl och jag är lullig.
 
Detta var för 8 år sedan, 8 ÅR?!?! Vart tog den tiden vägen? Men tanke på att jag tog examen för 3 år sedan börjar jag verkligen undra. Jag känner mig fortfarande som att jag är 22 år, stundtals även Agda 75 år men vad gör väl det.
 
Något jag har reagerat på nu på morgonen är att väldigt många har väääldigt korta klänningar, kan inte minnas att det var så på min tid, för 8 år sedan... att folk dessutom inte verkar ha insett att vita kläder ofta är genomskinliga, eller så bryr de sig inte. Måste dock påpeka att det inte ser så snyggt ut med illrosa BH eller svarta trosor under vita kläder.
 
I vilket fall som helst. Grattis alla studenter, ni har överlevt 12 år i skolan. Nu börjar livet på riktigt och inga "fallskärmar" finns kvar, plugga eller jobba. Så ha kul idag och njut för detta ögonblick kommer aldrig igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0