Spontan utgång

Jag och Gabi käkade igår och skulle de Melodifestivalen tillsammans. Slutade med att vi hade det på i bakgrunden medan vi följde "Ett dygn för LIF" på datorn. Vi höll på att dö när våra frågor började trilla in i sändning. Roligast var väl frågan jag ställde till Jacob de la Rose om det här med Tone (Damli), har han nämligen varit lite tjatig på twitter angående henne senaste tiden så kunde ju inte hålla mig. Så jag frågade helt enkelt vad han skulle göra om han fick en dejt med henne. Reaktionen blir i stora hela som jag väntat mig, massa kratt och nästan rött ansikte där. Sen blev han pikad om det en del resten av sändningen där de var med och en del kommentarer på twitter också.
 
Flera av mina frågor till olika personer, personal och spelare kom med och det var lite roligt att få sändningstid ;-). Skämt å sido, man måste ju passa på. Sen blev det ju bra sändning av det hela. Hoppas kunna se videon av det hela senare ikväll då jag missade vad som hände under natt och tidig morgon.
 
Någonstanns mellan vin, mer vin och lite mer vin samt Sean Banan-dansande så blev det utgång för oss iallafall. För övrigt så dansar ingen så bra till Sean Banan som vi hahaha. Kanske är det nya efter "Waka waka" och "Gangnam style". Väl ute så var det kul, dansade massor och träffade folk som jag inte sätt sen jag vet inte när. Dock var jag rätt trött på vägen hem sen, hade jag inte haft Gabi och Emelie med mig på bussen hade jag nog somnat. Kanske inte konstigt när man vaknade 7, drog och tränade tidigt och sen varit fullt upp. Men men, kul vart det iallafall och det är huvudsaken. Kaffedrinken jag fick någon gång runt midnatt kommer jag drömma mardrömmar om ett tag framöver. Sååååå äcklig var den, men kanske inte konstigt då jag inte dricker kaffe ens. En fireball shot slank ner snabbt dock ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0