6e september

Idag är det äntligen dags för personaldagen som för jobbat med i flera veckor känns det som. Måste åka till jobbet lite tidigare idag också eftersom jag ansvarar för att all personal kommer iväg med bussarna som blivit beställda åt oss. Så yes hönsmamma är i farten ;). Jag och ekonomichefen hjälps åt, det kommer bli bra. Jag ser fram emot dagen faktiskt. Hur mycket jag själva kanske kommer bidra med till Lsts värdegrund är oklart. Men känner jag att jag har något smart att säga så kommer jag såklart att framföra det. Får hänga med Landshövdingen annars ;) hahahaha.

Efteråt har jag blivit bjuden på lite vin hos en kollega. Jättetrevligt att bli inbjuden. Insåg igår att mina kollegor är gamla nog att vara antingen min mamma eller mormor/farmor. Men det har inte spelat något roll, vi har klickat ändå.

Imorgon är sista dagen, jag ska försöka att inte gråta men det är lite jobbigt faktiskt att säga hejdå till alla underbara människor som jag lärt känna nu under 6 månader. Det känns som om de tagit emot mig med öppna armar från dag ett.

Jaja nog med sentimentaliteter (är det ens ett ord? haha). Nu måste jag fixa till mig lite sen ta cykeln till jobbet. En del som måste fixas innan bussen går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0