1 september

Trött jag blir på negativa människor just nu. När inte ens jag är negativ som uppenbarligen har allt gåendes emot mig för tillfället borde väl inte andra vara det heller. Jaa livet är tufft ibland, var det någon som trodde något annat? Man har faktiskt lite ansvar också, att se vad man själv kan göra inte bara vara negativ. Det är bara att acceptera att man ibland så göra det bästa av situationen. Jag har fått sitta ensam många dagar under det senaste året pga ryggen och/eller pga att jag inte har råd att göra saker. Det har inte påverkat mig mycket, kanske gett mig ett nytt perspektiv på livet som inte alltid är en dans på rosor. Livet blir inte bättre än man gör det ;).
 
I know, detta är mitt nya jag som försöker se positivt i det negativa. Livet är inte över än så det är bara att hänga med och lära sig något av det!
 
En släkting till mig, Johan Ståhl, är trollkarl. Han kom 2a i VM iår och är jätteduktig. Har ska uppträda på Brantingstorg strax och jag tänker gå ner och kolla trots att det regnar. Det finns paraply att tillgå och han kommer ju inte uppträda hur länge som helst. Tycker det är kul att det går bra för honom och att han ställer upp på sånt här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0