Sömnbrist eller?

Ibland funderar jag över varför jag har perioder när jag sover och sover. Tror alltid jag haft det faktiskt. De kommer iallafall med jämna mellanrum. Kanske kommer när jag har lite att göra och blir för avslappnad. För just nu känner jag mig väldigt lugn. Men som sagt, man har perioder då allt är bra så kommer perioder då allt är skit så kanske ska njuta av att allt känns bra just nu. Känns nästan som att jag accepterat läget, typ jag får väl sitta hemma själv då när andra göra roligheter. Kan ju inte undgå mitt eget begär att göra saker, att hitta på saker men det får vänta helt enkelt.

Igår somnade jag straxt efter Ghost whisperer, riktigt bra serie, vilken slutade lite i 23. Normalt då skulle ju jag vakna runt 07. Då är det 8 timmars sömn. Icke jag vaknade lite i 10 med en konstig dröm som jag knappt minns nu. Hade jag inte drömt hade jag kanske sovit längre. Nej tror jag får börja ställa larmet. Samtidigt känns det värdelöst att rusa upp i sängen när man inte har så mycket att göra.

Idag ska jag roa mig med att förbereda mig inför intervjun imorgon, vilken jag också grubblat lite fram och tillbaka på. Eller jag har snarare kartlagt i mitt huvud vilka personer jag arbetade med och vad jag faktiskt gjorde under min VFU i landstinget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0