30e augusti

Dagen kan väl sammanfattas på ett sätt: Lady Gaga
 
Ikväll kommer hon till Globen och jag är redo. Är jag, Gabi och Emilia som ska gå. Det kommer bli så jävla coolt. Jag har läst en recension från när hon var i Hartwall Arena, Helsingfors. Så jag har lite koll på låtarna och så. Men hon är en sjukt bra showartist så det kommer säkert bli en speciell och oförglömlig upplevelse.
 
Gårdagen. Drog med mamma på seans igen. Fick väl ett budskap även om jag inte förstod att det var till mig. Mediet ville ge det till mig men eftersom jag inte kunde kännas vid någon vid namn Jimmy på andra sidan så sket det sig och han gav det istället till någon annan. Sen hade dock mamma reagerat på att det visst var till mig/oss då ett barn som hon förlorade kallades Timmy. Och en del av det han sa till den andra tjejen stämde bättre in på mamma dessutom. Men men så kan det gå, tycker det är lite intressant faktiskt.
 
Dagen kommer annars att bestå av: förhandling inför nytt samverkansavtal, yttrande till överklagan av tjänst och enhetsmöte. Har jag tid så klämmer jag in lite jobbsök också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0