Ibland kan man undra

Ibland kan man undra hur folk arbetar i detta land. Känner att jag skulle kunna göra det mycket bättre. Mena hur svårt ska det vara om man ringer och ska ändra sin adress? För comhem verkar det vara en process som tar över 7 månader och inte ens då får de det rätt. Ringde ju som sagt dem i slutet av februari för att fixa att mitt abonnemang skulle funka när jag flyttade till Uppsala. Jadå det fixar vi till början av maj säger det. Okej, sedan dess eftersom att digitaltv fungerar har jag inte tänkt så mycket på det, räkningen kommer i internetbanken och är bara att klicka iväg.

Sen i söndags när jag skulle beställa hem bredband så upptäcker jag ju att de inte alls bytt adress. Kontaktar kundtjänst omedelbard för att ändra detta. Är inge kul att få åka till Örebro och hämta modemet liksom. Får till svar att de absolut ska fixa detta direkt och att det var mycket tråkigt att det blivit på detta sätt. Okej tänker jag, det är fixat.

Vad händer idag då? Jo jag får iallafall en avi från posten i Örebro att jag har ett paket att hämta från comhem AB. Jahapp bara att ringa kundtjänst igen och förklara läget en gång till. Fick dock det glädjande beskedet att de skickat ut två modem så det andra är hos mig imorgon. Bra där! Kille skickade även ut löpnummer så jag kan hämta det på morgonen om jag vill. Han kollade så jag inte fick dubbla avgifter och lite sådant. Han tyckte det var väldigt konstigt att det blivit så mycket strul för att byta adress och jag kan bara hålla med.

Avslutningsvis passade jag på att dubbelkolla om allt var ok med adress å så.. så rabblar han upp adressen.. eeeh jag bor på 6A och inte 2A.. varpå han halvsvär lite typ men faan vilka jobbar här egentligen. Jag fixar det här nu så att det ÄR rätt! Så nu håller jag tummarna för att modemet verkligen finns att hämta ut och att det inte är strul på nästa räkning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0