God morgon, onsdag redan

Jag måste börja ta itu med lite problem. Eller saker som gnager på mitt samvete. Dock är det jäkla jobbigt måste jag säga. Får göra det imorgon typ, då det involverar någon annan. Det verkar hålla mig vaken på kvällarna när jag går och lägger mig numera eftersom det kommer närmare och närmare hela tiden.

Sen typiskt mig, det händer alltid mig. Har ju skickat efter en klänning som jag vill ha på min pappa Thomas bröllop i januari, från nelly.com. Fick besked om att den skickats i måndags men jag har undrat varför jag inte fått något sms från posten om att den inkommit hos dem för utdelning. Sen idag så har jag fått ett mail om att de räknat fel på lagret eller liknande så jag får ingen klänning. Hmm. Sa ni inte att den var skickad? Man skickar väl inte ett mail om att det är skickat om det inte ens lämnat lagret eller då blivit packat?
Så lite panik, vill verkligen ha klänningen!! Vill inte ha den i vinröd heller för det är inte riktigt min färg om man säger så, gillar rött men men njaaa tycker inte det passar mig så jättejätte bra. Till slut hittar jag klänningen på bubbleroom.se iallafall, så nu har jag skickat efter den igen. Dock gillade jag dealen hos nelly.com med att man kan betala i februari, jag som har lite ont om cash. Jaja det löser sig alltid.


Nu kanske jag ska göra mig iordning lite och ta mig till farfar. Ska ner och kolla efter en ljusstake, de hade massor så jag kunde få en istället för att köpa en. Dock är jag inte speciellt imponerad över att behöva gå ut i detta skitväder!

Kommentarer
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Hej. Jag såg att du varit med i några tävlingar förut, o tänkte tipsa om att jag får in GRYMMA tävlingar idag och i veckan! Håll koll så du inte missar det! :)

2011-11-23 @ 14:42:10
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Lucas Gustavsson

Var med och tävla om en Onepiece i min blogg om du känner för det :)

2011-11-23 @ 15:35:47
URL: http://modegrabben.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0