Då har denna dagen passerat

På något sätt har man även fått denna dagen att passera lika snabbt som alla andra. Seg start kanske men hade inge bråttom ur sängen, kanske även har att göra med att jag inte kunde somna igår. Börjar jag redan bli van med sällskap även om personen inte delar min säng? haha

Drog och tränade en sväng också. Körde lite lätt bara pga att jag varit sjukt. Sisådär 10 min på crosstrainerna och så sprang jag 1 km på löpbandet. Försöker lära mig att variera med löpbandet men det är inge roligt alls. Först vet jag inte vart jag ska fokusera och kolla någonstans samtidigt som jag inte strular med fötterna och börjar vingla. När jag sedan går av tycker jag att det är superäckligt för att det känns som om man fortfarande står på bandet.

Jag har sedan tagit det lite lugnt. Läst reklam, ja jag tror jag börjar bli tant på riktigt hahaha. I väntan på att min bror skulle sluta skolan. Skickade även in månadens sökta jobb till mig arbetsförmedlare, så det är gjort. Sen var han hit och jag hjälpte honom med 2 kemiuppsatser som han inte gjort. Det var inte så svårt eftersom jag uppdaterade mig om ämnena igårkväll.

Efter han gick har jag diskat så nu är berget borta från diskhon. Få se vad jag roar mig med resten av kvällen om det blir en trip ut på landet eller soffläge.

Hittade lite nya bilder från Norrlandstripen i somras på mormors kamera:



Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja tandläkaren är alltid lika rolig! jag var förvånad för hon brukar alltid vara sur på mig att jag inte använder tandtråd osv..men nu har jag varit duktig med det så nu var hon snäll;-)

Ja du får fråga frisören om råd,det gjorde jag. dem vet ju bäst

2011-11-21 @ 20:44:18
URL: http://svedman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0