Jag ser ett mönster!

Jag har insett att när jag har tråkigt eller inte har något att göra så åker jag ner på stan och shoppar. Med det hela känns det som att jag drar med mig alla andra också. Anna har en uppsats och skriva men ändå kan jag inte låta bli att slänga iväg ett sms med förfrågan om lite fika och shopping var och varannan dag känns det som. Iaf nu när det är skitväder. Innan lurade jag med henne till "stranden" för bad och sol även om hon inte badar i första taget. Så blir inte Anna klar med sin uppsats nästa vecka så är det mitt fel och jag erkänner det hahaha.

Iaf idag så shoppade jag två par skor. Köpte ett par sköna tygskor tidigare men lyckades paja dem då jag tyckte jag skulle tvätta dem i maskinen. Inget bra beslut! Sen så var det ju så att de nu kostade 99 kr istället för 149 kr så jag tog ett par svarta och ett par vita och det blev 149 kr! Sen blev det ett par "cykelbyxor", ja det är absolut det fulaste man kan ha på sig men jävligt praktiska under en längre kjol eller klänning när det är varmt. Så ingen kommer behöva se dem.... eller? Sen blev det en t-shirt på gina men lite mönster på. Det är alltså det roligaste jag hittat på rean bläää för den! Räkna in också att jag köpte ett par shorts på ICA Maxi igår, de var snygga och sköna faktiskt. ICA Maxi är inte att förakta, köpte mina bästaste och skönaste trosor där förra sommaren!

Nee nu kanske man ska diska berget och göra lite middag innan man ska ta sig ner på stan och vara Emilias "cockblocker" över en öl med hennes kusin och hans kompis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0