Vilken förmiddag

Var på VIP frukost på Lindex kl 8 imorse med mormor. Det bjöds på fika och så fick man 25% på allt man handlade. Det blev inte mycket kan jag säga redan nu. Köpte ett par strumpbyxor som jag tänkte ha till klänningen jag ska ha på pappa Thomas bröllop i januari. Mormor shoppade desto mera haha, som vanligt.

Efter det for vi på lägenhetsvisning i Eriksberg. Jisses, hade inte fattat att lägenheten skulle vara så stor som den var. Sovrummet var gigantiskt och vardagsrummet lika så. Det var stort, öppet och ljust. Utsikten var ju underbar den också. Kanske inte konstigt när det är på 7e våningen. Mormor gillade den också och då är det bara att göra kors i taket hahaha. Så tänker nog tacka ja till den så får vi se vad som händer.

Efter det blev det shoppning på ICA Väst, ICA Maxi, Coop forum samt en sväng till Mixmix för att byta en vas jag köpt som var sne. Så blev det lunch efter det. Sitter nu hemma och andas en sväng innan jag snart ska iväg igen. Måste ner på stan och lämna tillbaka en bok och kolla på lite typ till slöja till möhippan imorgon. Sen är det friskis som gäller. Mitt favopass är ju idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0