God morgon alla

Idag känner jag mig faktiskt lite bättre. Kanske beror på att värken i kroppen nästan försvunnit? Har dessutom försovit mig för mig själv. Hade tänkte gå upp 9 för att hinna söka lite jobb sen göra mig klar för att åka ner på stan och luncha med Emilia.

Gillar det pepp jag får hemma btw. Ja jag är deppad för att jag ännu inte fått något jobb vilket innebär oerhört lite pengar som i sin tur gör att jag inte kan göra ett jävla dugg mer än att sitta på mitt arsle framför den här skärmen och försöka.

Det man får då är "men du har ju ingen anledning att vara deppad, du har ju preci blivit arbetslös!"

Det har väl inget med saker att göra vem som har varit arbetslös längst? Eller har jag missat något? Det är min spontana reaktion på situationen. Klart jag försöker rycka upp mig och göra något åt den. Jag gör det jag kan för att jag ska må lite bättre och inte bara sitta och göra ingenting för det hade gett mig mer ångest.

Okej det var ett försök att läxa upp mig själv lite. Jag vet att jag borde rycka upp mig, det kommer jobb. Sommaren är nästan slut och sen kommer det fler jobb att söka. Men just nu i inväntan av ett beslut från Soc dödar mig. Jag har ju ingen aning om vad jag har för tillgångar senare denna månad.

Jaja lätt frulle så man får något i magen, kolla jobbutbudet och sen cykla ner på stan.

Kommentarer
Postat av: nina

sökte inte du sommarkurser?

2011-08-12 @ 12:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0