Skönt med promenad

Jag och Emelie har varit ute på promenad nu på morgon. Hur duktiga är inte vi liksom? Brukar aldrig vilja ta mig upp ur sängen tidigt för att gå på promenad men nu blir det andra bullar kan jag säga. Men det känns bra faktiskt, man borde kanske göra det oftare men så blir det inte. Måste säga att det är jävligt kallt ute. Man blir lurad av att solen skiner, tror inte riktigt att man fattat att den inte ger samma värme längre. Så nu måste jag värma upp mig lite.

Annars bjuder dagen på seminarium 3. Ser inte fram emot det om jag ska vara ärlig men det kan vara för att jag tycker uppgiften till den var konsigt och ja jag har inte så mycket koll. Kanske blir det efter att gruppen snackat ihop sig före seminariet. Hittills har vi inte diskuterat någonting. Efter det måste jag röja i mitt rum, typ dammsuga så jag slipper göra det imorgon. Det är ev. snack om att gå och se fotboll ikväll, Örebro - Kalmar. Känns som att det kommer vara sjukt mycket folk, frågan är hur intresserad jag är?

Imorgon blir det Betnér det ser jag fram emot. Ska bli kul, har inte sett honom live förut. Tror det var två år sedan vi var på nå komikershow med Björn Gustafsson, Soran Ismail, Måns Möller och Özz.

Sen bär det av hem till Uppsala på torsdag eftermiddag/kväll. Har inte varit hemma på evigheter nu så ska bli skönt faktiskt. Och ska passa på att vara hemma några dagar så jag slipper stressa också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0