Jävlar vad man är produktiv

No more slacker. Nya inställningen till livet är underbart. Jag sover kanon, jag får saker och ting gjorda när jag är vaken samtidigt som jag hinner umgås med mina underbara vänner. Varför har jag onte varit såhär effektiv förut? Känns som jag slösat bort stora delar av mitt liv på att lata mig, eller vara mindre aktiv iallafall. Precis som igår har jag idag hunnit med massor och klockan är bara 15. Det är ju hur underbart som helst.

Jag har iaf pluggat idag, kollar på teorier till c-uppsatsen (men ska till bibblan imorgon då jag ändå har föreläsning), fixat med massa räkningar (uppenbarligen är det jobbigt att sätta dem i pärmen varje månad så det görs två gånger i halvåret) sen har jag rensat massa lådor på skit i rummet. Jag förstår inte hur man kan samla på sig så jädra mycket skit, att man intalar sig själv att det här kommer jag använda någon dag men nej det gör man inte för har det legat i samma låda i över 2 år utan att användas så är det uppenbarligen inte så jävla användbart.

Nu ska jag knåpa ihop en lista över färskvaror som ska handlas på willys, sen drar jag. Sen blir det korridorsmöte och efter det blir det fotboll.

Antar att ni märkt att jag bytt bakgrund på bloggen, denna känns mycket bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0