Inget att blogga om

Idag har jag faktiskt inget att blogga om. Har varit en extremt händelsefattig dag. I stort sätt har det varit motorsport på tv hela dagen även fast jag haft massa störningar på kanalerna. Sen har jag tvättat och ja det är väl det. Vet inte vart tiden tagit vägen om jag ska vara helt ärlig. Det har rullat på och jag har inte reflekterat så mycket över det.

Men imorgon är det tillbaka till allvaret. Seminarium 1 på morgonen och på eftermiddagen ska mitt uppsats-PM sättas ihop. Känns som att min kladd nu kan bli verklighet. Så kan jag lägga just den biten på sidan ett tag och bara samla ihop litteratur och fakta att använda mig av.

Vad har jag märkt av det här med att köra C-uppsatsen själv. Ja än så länge har det väl inte riktigt dragit igång men faktur kvarstår ju att jag är ensam att göra ALLT medan andra kan dela upp uppgifterna och kan därför jobba lite snabbare. Men jag jämför mig inte men andra, vi har olika förutsättningar och jag är sjukt motiverad att få till det här. Detta kommer bli kanonbra efter att jag hittade en helt lysande D-uppsats som gav mig många ideér. Men ja det kommer bli jävligt tufft och det är jag medveten om, vilket gör att all ledig tid läggs på förarbetet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0