Detta kallar jag service

Skrev mail till sjukvården här i Örebro lite sent igår kanske för att jag inte ansåg att mitt tillstång behövde akut vård samt att det kan vara enklare att få med allt man vill säga i text när man får fundera lite. Imorse ringde de upp mig iaf och jag har fått tid nu direkt halv 11. Känns jättebra, även om de inte kan göra något åt det så känns det som att jag vill kolla så det inte är något allvarligt. Är lite paranoid med vissa saker efter att min "bonus" farfar vägrade gå och kolla sig när han var dålig, sen blev han praktiskt taget tvingad till sjukhuset för prover där det visa sig att han hade cancer som var för långt gången för att botas.

Så även fast jag inte går till vårdcentral och annat mer än nödvändigt känner jag nu att jag måste det eftersom jag börjar bli orolig. Senast jag var på undersökning på vårdcentral kan jag inte ens minnas. Jag var på mottagningen för säkert 3 år sedan för att lämna urinprov men that´s it. Så det här ska bli intressant.

Kommentarer
Postat av: sandra

Bra att dem ringde upp iaf,när jag mejlade svartbäcken för mina tarmar så fick jag bara till svar - du får ringa om du vill ha tid och råd! Skitdåligt tycker jag

2010-09-22 @ 17:44:28
Postat av: Isabel

Jag får oftast tid samma dag jag ringer! Annars dagen efter.

Likaså med remisser, vårdgarantin säger 3 måander men jag har alltid fått inom en månad!

2010-09-22 @ 19:57:56
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0