Skönt

Glömde nämna att jag (innan jag började äta) testade att väga mig. Det har alltid varit min skräck, får ångest så det skriker om det vad vågen än står på. Men idag kändes det lite bättre. jag har gått ner 2 kilo på några veckor av att byta ut nån måltid mot Herbalife och jag har inte kunnat träna så mycket och mitt träningskort gått ut. Så nu ska jag ta tag i det här på allvar på måndag. Ska köpa träningskort och dra igång med Herbalifen på allvar men extra vitamin och allt.

Förresten tycker jag att berocca fungerat jätte bra. Har känt mig mycket piggare på dagarna. Har visserligen alltid lite svårigheter att dra mig ur sängen men jag gör det alltid i tid och när jag väl kommit upp är det lugnt. Men jag har haft lättare att koncentrera mig och så. Så jag kommer nog fortsätta med berocca även fast en förpackning som räcker 30 dagar kostar 129 kr på apoteket. Jag tycker att det är värt det!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Jag tänkte prova rosenrot. Såg att Sandra börjar så kanske vågar jag med.



HAr också gått ned 2 kg den senaste månaden! Känns skitkul när det går åt rätt håll utan att man anstränger sig supermycket!

2010-01-28 @ 18:34:39
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0