Buenos dias amigos

Fredag! Yeehaaa.. Äntligen säger jag bara..

Okej min vecka har inte varit så jobbig att man måste längta efter fredag men det innebär att jag inte behöver plugga på 2 dagar plus att jag kan ta sovmorron och sova så länge jag vill utan att få ångest över att jag inte gör något samt att det är party dags. och ja igen.. tror inte det kommer bli så mycket party efter dessa 3 helger i rad.. kommer hålla igen tills den 24 (?) då det är It´s så dvs koncert (Promoe, Millencolin ect) och party på Conventum.

Tror dock att jag håller på att bli förkyld eller nått. Haft ont i huve 2 dar i rad nu och allmänt tung i skallen. Så vet inte ritkigt vad det är för något. Men tiden lär väl utvisa det.

För övrigt är det Örebro dagen idag vilket jag skiter i. Jag var med och tävlade för samvetet förra året och nu vill jag inte ha så mycket med dem att göra pga en tråkig sak som inträffade i vintras. Jag har fortfarande massa kompisar som engagerar sig i Samvetet och jag tycker inte mindre om dem för det. Så det så, men idag blir det nog hemma för min del och vila lite.

Ska göra kyckling wok senare och så förbereda lite inför kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0