Varför bor vissa i korridor - del 2

För er som bor eller har bott i korridor så vet ni kanske att det sker storstädning varje år före alla åker hem över sommaren (eller de flesta åker hem iaf). Vissa har turen att de bara behöver röja ytorna så sköter en städfirma resten, för oss i Örebro finns inte den lyxen och det är upp till varje korridor att planera detta efter en lista som ÖBO lämnar ut.

Som många vet har vi en person i våran korridor som man knappast ser och har verkar definitivt inte sköta sin städvecka. Idag på mötet visade det sig iaf att jag inte var den enda som var irriterad på detta. Mena det är 1 person av 8 som kör sitt eget race. Vad gör man?

Det roliga idag var iaf att personen i fråga kom hem några minuter innan mötet skulle börja. Kommer han ut? Nej det gjorde han icke även fast vi var och knackade på hans dörr. Han öppnade för övrigt inte heller och ignorerade oss totalt. Åter igen, vad gör man?

Vi skrev en lapp och satte på hans dörr.. och fick helt enkelt välja åt honom vad han skulle göra under städningen. Fick ju välja något som inte var allt för kompicerat ifall han inte dyker upp.

Jag tycker det är jävligt tråkigt, för vi hade en väldigt bra gemenskap alla 8 från början men nu gömmer han sig bara på rummet. Tycker lite synd om honom också emellanåt men det gör inte hans beteende acceptabelt!

Så varför bor han i korridor över huvudtaget?!?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0