Mår sjukt bra idag

Föreläsningen var toppen!! Föreläsaren var rikgit bra.. Och nej vi hade inte den andra bitchen. Detta var en nya och jag skulle vilja ha henne hela delkursen. Hon känns lite sträng men det kanske är intrycket hon vill ge utåt?

Jag tror också att "dieten" har gjort mig gott. Är inte alls lika trött som jag varit. Jag ser nästan fram emot att kliva upp på morgon (bortsett från att ha föreläsning) och idag hade jag sett fram emot att läsa kurslitteratur. Yes ni hörde rätt jag är nog sjuk?
Men lånade ut boken till min lilla Nina som inte har fått sin och det är seminarie på den på tisdag och hon åker bort i helgen. Erkänn jag är en snäll människa?! =) 
Får väl läsa Giddens kanske som vi ska göra arbetet på?


Vill passa på att lägga upp en bild på Emelies fina presenter som jag fick igår =) Chokladsnoppar och 2 snoppsugrör haha


Sen gjorde jag sjukt god fruktsallad också. (apelsin, mango, grönt äpple och banan med turkisk yoghurt och flytande honung på) 
Varit toksugen sen i måndags men inte fått tid.

Kommentarer
Postat av: annie

men mums på fruktsallad med turkyoghurt! aaaaaaaaaa nu fick ju ja värsta craven hahah.



även, tack vare anna han slutade spela. hon hade skickat ett sms vid kl 2 och be han dra ner på volymen typ! hail to anna, our godess!

2009-05-07 @ 18:10:57
URL: http://sirtalkalot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0