Lugn lördag?

Svaret är NEJ!
 
Vaknade tidigt, in i duschen, frukost framför tvn till ett Formel 1-kval som var försenat pga regna. Flyttade ut mitt olivträd på balkongen (borde kanske hämta in det för natten nu). Eftersom jag har haft problem med ryggen hela veckan så var jag tvungen att dammsuga, såg förjävligt ut! Städade undan lite grejer, när jag var klar var klockan inte ens 11.
 
Ringde Inger, eftersom vi skulle till IKEA och handla lite. Behövde nytt lakan eftersom jag slitit ut det gamla tydligen ;-), köpte nya sittdynor till köksstolarna och lite annat smått. Vi åkte hem till mig efter och sydda klart gardinerna i vardagsrum och kök.
 
Gabi kom strax efter 16, då provade vi massa kläder som vi skickat efter och höll på att skratta ihjäl oss. Kläderna satt inte bra alltså. Ingen aning om vad för fel det är på min kropp men var det inte brösten som var för stora, så var plaggen för stora eller för korta. Jaja, blir billigare så ;-). Sen upptäckte vi att klockan var rätt mycket och att vi var tvugna att dra på bio.
 
Captain America var riktigt bra, bättre än första och det verkar komma en uppföljare, I like. Körde hem Gabi efter det och vidare till Gränby centrum för att handla. Tror jag shoppade loss på 10 min eftersom jag skulle hämta upp pappa efter att han åka Eckeröbåten. Så körde hem honom och nu sitter jag här och pustar ut. Sjukt sugen på att festa... men nej. Sjukt sugen på att träna... men nej, träningsförbud hela veckan pga ryggen, även om den känts bra idag. Jag vill inte ha bakslag så nej, ingen träning.
 
Fick två vinflaskor av pappa. Denna är intressant, hoppas den är god annars blir jag besviken! Blir någon dag när det är varmt och solen steker på balkongen (när jag hunnit städa möblerna).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0