Alanya

Härlig semester i Alanya. Varmt och skönt. Semestern började lite kaotiskt med 10 h väntan på Arlanda för att något var trasigt på planet sen kom planet inte ut ur hangaren när det var lagat pga fel på dörrarna. 3,5 h flygning ner och 3 h med transferbuss som inte släppte av oss på vårt hotell utan kastade av oss mitt i stora gatan och in i en taxi. En taxi vi var tvugna att betala dessutom. Kontakt med Fritidsresor så fick vi iallafall de pengarna tillbaka men ingen kompensation utöver för allt strul.
 
Hotellet var litet och familjeägt. Personalen var supertrevlig. Däremot hade vi problem med toaletten hela veckan. Den spolade inte vatten ordentligt, bara när den själv ville. Emellanåt fick vi spola ner med vatten från en balja. Damlatas Elegant appartment hotel, rekommenderar det faktiskt.
 
Det var varmt och skönt hela veckan. Vet inte riktigt hur varmt det var men på väggen på ett hotell i närheten av stranden läste vi 32 grader i skuggan en dag. Det var ändå lugnt, upplevde det inte så jättevarmt, det var jobbigare på Cypern.
 
Lite besviken på utelivet men kan även bero på att alkohol inte är så billigt i Turkiet samt att fotbolls-VM tog bort lite av partystämningen faktiskt.
 
Med fin bränna är jag hemma igen. Semester i ytterligare ca 2,5 vecka.
 
Bildbomb kommer i nästa inlägg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0