On the road again

Jag orkar inte ens prata om hur trött jag är. På en vecka men en dag mindre har jag nog ändå gjort nästan 40 timmar. Om det har varit en händelserik vecka dessutom, tandjäveln, datastrul och lönekörning.
 
Meeen nu är det bara 40 minuter kvar innan jag drar. Drar ända ner till värmland dessutom. Jag och Gabi bestämde väl oss för att vi ville besöka en ny arena i landet och valde därför Leksands match mot Färjestad imorgon. Så Karlstad here we come, men först åker vi ner till Kristinehamn ikväll, hos Gabis mamma. Hon verkar orolig ifall jag äter överhuvudtaget. Hon har frågat några gånger om det finns mat jag inte äter och var jag äter till frukost, så gullig.
 
Har laddat plattan men två disneyfilmer och första avsnitten av Vikings. Fick ju veta att våran resa kommer ta ca 60 min längre än beräknat pga att vi måste åka runt. Det spårade ju ur ett godståg tidigare i veckan som sabbade spåret, det går alltså inte att köra den vägen och tågen leds om i bästa mån. Bara att gilla läget alltså!
 
Jäkligt peppad inför matchen imorgon iallafall, inte bara för att vi möter FBK och har slagit dem alla matcher hittills utan för att vi slog Brynäs igår. Det kändes jävligt gött, så bara att fortsätta på samma spår.
 
Ses i Karlstad, leksingar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0