In i hetluften direkt

Sa innan semestern att denna vecka kunde bli årets värsta redan på förhand, denna månad kommer nog vara mest stressig 2014, eventuellt innan jul igen då men är ju ett tag dit.
 
Den har levt upp till förväntningarna i högsta grad. Satt på kontoret till 20.30 igår. Ett arbetspass på 12 timmar, känna som jag kom hem och la mig. Känns som att jag inte har sovit heller för den delen och nu är jag här igen. Har läst mail och lite sånt innan jag kan sätta igång igen.
 
Visdomstanden har lämnat en liten förkylning efter sig, lite nästäppa iallafall. Har nog varit mer öm i munnen efter utdragningen av denna tand än av förra, då kände jag ingenting. Men hon som gjorde i somras var ju expert också, nu fick jag nöja mig med en annan dam, hon har säkert dragit ut en del tänder också i sina dar.
 
Har tänkt träna efter jobbet. Med stor sorg är det Mannes sista pass på friskis där jag går. Han ska ha intensivpass på en annan anläggning i stan men svårt att ta sig dit. Får hoppas att hon som tar över passet efter är riktigt bra också. Känner att jag behöver 3 säkra pass i veckan att gå till, vill man lägga in något extra är det bara en bonus. Annars finns risk att jag byter och tränar någon annanstans. Kan inte Friskis & svettis leverera pass som är värda att gå till tänker jag heller inte betala för det. Det ska vara jobbigt men framförallt jävligt kul att träna. Detta har Mannes pass gett mig! Så får sörja ordentligt i eftermiddag!
 
Jaja nu tillbaka till verkligheten och lönekörning. Blir inte glad om det ska hålla på och strula idag också!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0